Ga voor een visgraat vloer

Een trend die we vaak terugvinden is de visgraatvloer. Een visgraatvloer heeft altijd een reputatie gehad, vooral omdat het vroeger duurder was om deze vloeren aan te schaffen.Houten vloeren zijn voornamelijk erg duur en vaak lastig te onderhouden in vergelijking met een PVC vloer. Daarom is het een goed idee om te informeren naar PVC visgraat vloeren. Om een visgraatpatroon te krijgen moeten de planken op een specifieke manier gezaagd worden. Dit maakt het behoorlijk prijzig, maar als je een PVC vloer hebt hoeft dit niet. Daarom is een PVC visgraat vloer een goed alternatief voor de traditionele visgraat vloer.

 

Het is vanwege deze redenen dat we steeds vaker PVC visgraat vloeren gaan zien. PVC is makkelijk te onderhouden en is ook nog relatief goedkoop. Vooral met z’n luxe en moderne uitstraling. Hierdoor past het binnen ieder interieur. Omdat de productiekosten van deze vloeren goedkoper zijn, zijn er verschillende soorten en kleuren beschikbaar. Ondanks dat het fijn is dat je genoeg keuze hebt, maar soms kan te veel keuze zorgen voor keuzestress! Het is daarom fijn een specialist bij je te hebben die jou kan adviseren en al je vragen kan beantwoorden.

 

Een specialist kan jou handige tips geven, bijvoorbeeld bij het leggen van een visgraatvloer. Wil je een nadruk leggen op de lengte van de ruimte? Dan wordt aangeraden om de vloer met de punten omhoog te leggen. Als de punten met de ruimte meegaan, benadruk je de lengte van deze ruimte.

Back to top