Tijdelijke verharding nodig?

Tijdelijke verharding nodig?

Ben je op zoek naar een tijdelijke verharding? Gelukkig hoef je dan niet verder te zoeken, bij Naber Plastics ben je dan namelijk aan het juiste adres. Ze zijn hierin gespecialiseerd en dan met name gericht op verhardingen voor wegen en terreinen voor diverse evenementen.

Hierbij kun je denken aan de verharding van een parkeerterrein, maar ook aan het aanleggen van tijdelijke wegen. Er is namelijk een breed assortiment aan vloeren aanwezig, van licht tot zwaar, zo is er voor iedere toepassing een vloersysteem. Erg fijn om te weten wat zo kun je altijd een leuk evenement regelen!

Mogelijkheden tijdelijke verharding

Misschien ga je wel een evenement organiseren, hierbij kan de kunststof vloer een goede keuze zijn. Dit is dan namelijk een tijdelijke verharding die je nodig hebt om bijv. gasten te ontvangen. Je gaat er geen spijt van krijgen als je die keuze ook maakt, want het zorgt voor een goede gewichtsverdeling en het is een antislip ondergrond. Dit maakt de verharding uitermate geschikt voor voetgangers, auto- en busverkeer. De focus ligt op een milieuvriendelijk productieproces en duurzaamheid.

Dit wil zeggen dat alle vloeren zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Een goede tijdelijke oplossing dus voor mens en milieu. Als je ook benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het evenement dat je gaat organiseren en de kosten, dan kun je contact opnemen en nagaan wat de voordelen voor jou zijn als je er werk van maakt.

Back to top