Tips voor het aanleggen van kunstgras!

Tips voor het aanleggen van kunstgras!

 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die voor u het inmeten van kunstgras kan nemen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die met u mee denkt en u voorziet van de beste tips voor het aanleggen van uw kunstgras? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website van Top Kunstgras in Haelen. Top Kunstgras in gevestigd in Limburg maar heeft een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij u in heel Nederland maar ook in heel Europa goed van dienst zijn. U kunt online uw bestelling bij ons plaatsen. Ook voor het aanschaffen van de benodigde materialen voor het leggen van kunstgras. Bent u benieuwd naar het aanbod dat Top Kunstgras u aanbiedt? Neem dan snel een kijkje en laat u verrassen door het ruime aanbod en de benodigdheden voor het aanleggen van kunstgras.

Zelf kunstgras aanleggen

Voor het zelf aanleggen van kunstgras heeft u het volgende nodig: kunstgrashaken, lijm, lijmband, zelfklevende lijmband, druk verdelend doek, kant opsluitingen en valdemping. Op de website van Top Kunstgras vindt u alles wat u nodig heeft. Door het gebruiken van druk verdelend doek en kantopsluitingen kunt u uw ondergrond egaal maken voordat u uw kunstgras gaat leggen. Daarnaast is het van groot belang dat u al het onkruid verwijderd en dat u stenen en dergelijken uit uw grond haalt. U kunt de ondergrond aantrillen en de benodigde grasmatten klaarleggen. Zorg ervoor dat de naden netjes en in één richting worden gelegd zodat u eenvoudig en efficiënt de naden aan elkaar kunt lijmen. Zodra u uw kunstgrasmatten heeft vastgelijmd kunt u de overige delen wegknippen die u niet meer nodig heeft. Als laatste bestrooit u uw kunstgras met zand zodat de matten op hun plek blijven liggen en het kunstgras tot in de puntjes in orde is. Aan het einde kunt u uw kunstgras kammen met een hark.

Kunstgras laten leggen met Top Kunstgras

Top Kunstgras in dé specialist waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende kunstgrassoorten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Alle kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn veilig voor kinderen en huisdieren. Dit komt door de zachte ondergrond en de matten zijn vrij van zware metalen. Voor elke locatie heeft Top Kunstgras het geschikte kunstgras. Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon en u hoeft nooit meer gras te maaien of ander onderhoud te plegen! Neem een kijkje op de website van Top Kunstgras en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Back to top