Gemakkelijk een bouwcontainer huren

Ga je verhuizen, dan heb je vast nagedacht over wat je allemaal wil verbouwen in huis en welke meubels je neer wil zetten. Waarom veel mensen van tevoren niet over nadenken, is dat deze werkzaamheden ook flink wat afval met zich mee gaan brengen. Het is daarom handig om een puincontainer van Maton Groep te huren. 

Zij zijn al jarenlang de specialist in het ophalen van puin en de afvalverwerking zelf in het zuiden van ons land. Maton Groep heeft ontzettend veel eigen containers, van kleine rolcontainers tot aan grote haakcontainers van wel 11 kuub. Er is dus voor iedere klus een juiste container en ze hebben er altijd genoeg klaarstaan. 

Levering van containers

Maton Groep kan vaak al binnen 24 uur leveren en dat zes dagen per week. Je kunt de containers gemakkelijk via de website bestellen, maar telefonisch is natuurlijk ook geen probleem. De klant staat bij deze afvalverwerker absoluut voorop! Daarnaast hoef je niet eens thuis te blijven voor de levering, maar zetten ze de container gemakkelijk bij je voor de deur op de stoep. Precies op het tijdstip dat voor jou uitkomt, handig toch!

Om ervoor te zorgen dat de inhoud van de puincontainers zo groen mogelijk verwerkt wordt, vindt veel sorteerwerk en verwerking plaats op het eigen terrein in Waalwijk. Hierdoor kan Maton Groep garanderen dat er zo goed mogelijk gerecycled wordt. In een tijd dat we echt een beetje liever met onze aarde om moeten gaan, is dit eigenlijk een must.

Back to top