Vers vlees geven aan de hond?

Vers vlees geven aan de hond?

Goed en gezond voer geven aan je trouwe viervoeter is belangrijk. Niet alleen om te behoeden dat jouw hond overgewicht gaat krijgen. Ook voor de vacht is het enorm belangrijk om hier goed op te letten. Zo heb je bijvoorbeeld vers vlees hond wat je perfect kunt geven. Dit uiteraard wel in combinatie met brokken! Geef dus niet alleen maar vers vlees, maar wissel dit af met ander soort voer om het eetpatroon compleet te maken.

Gevarieerd eten is belangrijk

Niet alleen voor het overgewicht, maar ook voor de botten, spieren en de vacht is dit belangrijk om op te letten. Zorg dus voor gebalanceerd voer wat ook echt past bij jou huisdier. Let bovendien ook goed op dat je niet te veel zult geven. Een hond eet graag door wanneer hij of zij het lekker vindt. Dit geldt ook wanneer zij niet goed voer krijgen. Voer dient te voeden en niet te vullen. Weeg dus af met wat een hond mag hebben qua het gewicht en hou jezelf hier ook aan!

Alleen dan zal je merken dat jouw viervoeter goed in balans blijft. Zo heb je bijvoorbeeld BARF voer of KVV voer. Beiden voorzien van vers vlees welke uitermate geschikt is voor jouw huisdier. Wel wordt het vlees diepgevroren geleverd worden om de versheid zo hoog mogelijk te houden. Voor welk soort vers vlees voor de hond kies jij?

Back to top